Wij verzorgen vervoerdiensten in hun geheel en rond de klok. Wanneer u met ons samenwerkt, is het enige wat u moet doen een bestelling plaatsen. Wij zorgen voor de rest.

Door onze jarenlange ervaring in de transportsector hebben we een uniek systeem van uitgebreide transportservice en -ondersteuning kunnen ontwikkelen. In alle fases wordt dit door betrouwbare mensen afgehandeld die in hun handelen meestal out of the box denken

Dankzij een efficiënte communicatie wisselen expediteurs hun ervaring uit en vormen ze samen een team met een uitstekende kennis. Niet alleen dat, we organiseren ook regelmatig trainingen die hun vaardigheden verder ontwikkelen.

We hebben de chauffeurs de mogelijkheid geboden om de goederen te beveiligen en onder alle omstandigheden veilig te laden en te lossen.

Controllers kunnen de positie van de vrachtwagen 24 uur per dag opvolgen en kunnen direct op een eventuele vertraging reageren. Terwijl u slaapt, controleren ze wat de oorzaak is van een langere stop dan normaal – heeft de chauffeur een pauze nodig om zijn reis veilig voort te zetten, of misschien is hij gewoon een band aan het wisselen? Een onverwacht auto-ongeluk? Wat de oorzaak ook is, als je door ons gecontacteerd wordt, zal het probleem al opgelost zijn. We zorgen er ook voor dat de nodige documentatie zo snel mogelijk bij u terechtkomt.

Bij ons hoeft u zich geen zorgen
te maken om uw lading

Het tot in detail uitwerken van de transportdienst, de jarenlange ervaring, een doordachte selectie van teamleden en een uitgebreid wagenpark hebben ons in staat gesteld om indrukwekkende resultaten te bereiken.

  • Een vrachtwagen staat voor u overal in Europa in 1,5 uur klaar.
  • 99,8% van de exprestransporten komt op tijd aan.
  • Binnen de 15 minuten na het lossen sturen we een scan van het CMR-document per e-mail.

We bedienen onze klanten in 8 talen, we staan voortdurend in contact met hen en zorgen voor transportmonitoring. Op elk moment van de dag of de nacht kunt u mailen naar update@transeurope.pl of bellen naar +48-795-532-666 om de exacte locatie van het voertuig te krijgen.

De beste oplossing voor het probleem is om het te voorkomen

We weten waar de zwakke punten in het transport zich kunnen voordoen, we analyseren alle stappen zorgvuldig en vermijden hierdoor het ontstaan vaneen routineuze handelingen. We hebben een aantal procedures ontwikkeld in geval er zich complicaties voordoen en we benaderen elke situatie op professionele wijze, we onderschatten geen enkel voorval.

Wij dragen de verantwoordelijkheid voor uw spullen en uw tijd. We laten niets aan het toeval over en verzekeren de goederen voor 300 000 €.

Laat een bericht achter
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.