Wij zijn gespecialiseerd in expresvervoer
over de weg

Dankzij een uitgebreid wagenpark van 150 vrachtwagens zijn we in staat om binnen 1,5 uur na het aannemen van de bestelling in heel Europa te arriveren om te laden.

Er zijn geen ongewone taken bij Trans Europe - een reis van Helsinki naar Barcelona of van Boekarest naar Edinburgh is voor ons dagelijks brood. We rijden overal naartoe! Als onze vrachtwagen de weg op gaat, keert het na één transport niet terug naar de basis in Polen - het zet zijn reis verder door Europese landen, en na 3 weken en duizenden kilometers keert het terug naar het beginpunt, met onderweg een bezoek aan Dover, Bilbao, Marseille, Turijn, Zagreb en vele andere steden.

Het vervoer van gevaarlijke goederenaan, hierbij rekening houdend met de lokale wet- en regelgeving. Dit is ideaal wanneer lokale vervoerders niet in staat zijn om aan specifieke eisen te voldoen of niet beschikbaar zijn.

Przewóz towarów niebezpiecznych is voor ons net zo gewoon als het vervoer van enveloppen met documenten erin, pallets of goederen die een gecontroleerde temperatuur nodig hebben die door koelwagens wordt geleverd. Elk van deze ladingen heeft één ding gemeen - voor ons zijn uw spullen belangrijk.

Geselecteerde reistijden

Parijs - Barcelona
13 uur / 1022 km
Milaan - Hamburg
20 uur / 1356 km
Napels - Amsterdam
32 uur / 1844 km
Londen - München
19 uur / 1107 km
München - Brussel
10 uur / 747 km
Katowice - Dortmund
12 uur / 948 km
Wenen - Birmingham
28 uur / 1691 km

Locatie van onze voertuigen

De laatste update: 30.05.2024

U kunt ons vertrouwen!

Wij bieden beproefde en betrouwbare oplossingen voor expresvrachtvervoer. We zijn altijd daar waar u ons nodig heeft, waar tijd en kwaliteit tellen.

Dankzij onze jarenlange ervaring gaan we verder dan de standaard transportdiensten. Wij bieden een direct antwoord op uw vragen en een breed scala aan oplossingen op maat van uw behoeften.

We controleren het transport in elke fase nauwgezet, elimineren potentiële bedreigingen voor een vlotte uitvoering van de dienst en houden u op de hoogte van de status. Al binnen 15 minuten na het lossen, sturen we een scan van het ondertekende CMR-document naar uw e-mailadres!

Wij zorgen ervoor dat alle wensen van de klant voor 100% worden vervuld. Als u wilt dat het uitladen om 13:00 uur plaatsvindt, kunt u er zeker van zijn dat dit gebeurt. De chauffeur zal 15 minuten, een half uur of een uur vroeger op de site aankomen en wachten tot de tijd die u opgeeft.

Laat een bericht achter
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.